به گزارش خبرگزاري مهر رييس جمهور با اشاره به اين كه سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور بايد به ريشه يابي و شناخت آسيبهاي رواني در جامعه و چگونگي مقابله با آنها بپردازد، گفت: از خصوصيات جوامع در حال گذار، بحران هويت در اين جوامع است.
خاتمي گفت: در دويست سال گذشته ما دچار نوعي بحران هويت بودهايم و متاسفانه جنگ ميان سنت و تجدد همواره به صورت سطحي در جامعه ما مطرح شده است.
رييس جمهور با اشاره به پيامدهاي ارتباطات و تحولات وسيع و گسترده در سطح جهاني و حضور روانشناسان و كارشناسان اين امر در كشور بر كار تحقيقات براي تدوين برنامهاي بلند مدت و چشماندازي نوين در عرصه روان شناسي كشور تاكيد كرد.
وي مشاوره به افراد، خانواده ها و طبقات اجتماعي را امري مطلوب توصيف كرد و گفت: جامعه بايد باور كند كه به روان شناسي احتياج دارد و اين برداشت نادرست از ميان برود كه هر كسي به روان شناس براي مشاوره يا معالجه مراجع كرد، از نظر شخصيت دچار مشكل است.
رييس جمهور پيشگيري از گسترش بيماري ها و اختلالات رواني را كم هزينه تر و آسان تر از درمان ارزيابي كرد و گفت: بايد همچنان كه به سلامت جسمي بها ميدهيم ، به مسايل رواني نيز به صورت واقعي توجه داشته باشيم.
خاتمي خواستار اطلاع رساني و تبليغ صحيح براي توجيه و آشنايي افكار عمومي شد و از كار در مدارس و مجامع عمومي به عنوان زمينه اي مناسب براي فعاليت روان شناسان ياد كرد.
رييس جمهور ابراز اميدواري كرد؛ وجود سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور موجب تقويت علم روانشناسي و بهرهگيري از نتايج علمي در عرصهي حيات اجتماعي كشور شود.
پيش از سخنان رييس جمهور، غلامعلي افروز رييس سازمان نظام روان شناسي و مشاوره كشور با اشاره به اهداف سازمان در ارتقا و اعتلاي دانش روانشناسي و مشاوره، حمايت از فعاليتهي صنفي روان شناسان و مشاوران و حمايت از حقوق روان شناختي و خانوادگي مراجعان گفت: سازمان روان شناسي و مشاوره كشور براي تامين امنيت دروني و بهداشت رواني جامعه تلاش خواهد كرد.
وي با ارايه گزارش از اقدامات انجام شده در اين سازمان از بدو شكلگيري، بر ايجاد نگرشي مثبت و پويا در جهت مراجعه مردم به روانشناسان تاكيد كرد.
همچنين چند تن از اعضاي حاضر در نشست با اشاره به نياز اقشار مختلف جامعه به خدمات روانشناسان و مشاوران، خواستار حمايت دولت از اين سازمان به منظور پيشگيري از آسيبهايي شدند كه جامعه در معرض آن قرار دارد
نظر شما